A SmartOp IT & Szervizzel szervezetten, gyorsan és követhetően biztosíthatók a kollegák munkavégzéséhez szükséges eszközök és ezek hibaelhárítása. A SmartOp IT & Szerviz egy szolgáltatásirányítási rendszer, ami az ITIL módszertannak megfelelően valósítja meg az informatikai, irodai és egyéb eszközökre vonatkozó hibabejelentési, hibaelhárítási, igénybejelentési és igénykezelési folyamatok irányítását és nyomon követését. A rendszer az ITIL nevezéktan szerint, 23 különböző típusú ticket űrlapokon történő bejelentést és ezek kezelési folyamatait valósítja meg. A bejelentések teljes életciklusa végigkövethető a bejelentő, hibaelhárító és a felelős vezető szemszögéből is.
A SmartOp Hierarchia három megoldás egyben: szervezeti hierarchia, vállalati címtár és helyettesítés kezelő. Ezen felül a többi SmartOp alkalmazás jogosultságkezelésének alapjául is szolgál. Az alkalmazásban vállalatunk teljes szervezeti felépítése leképezésre kerül, így megtalálhatjuk benne összes kollégánk releváns információt (pl.: képességek, irodán belüli elhelyezkedés, stb). A rendszer egyben címtárként is funkcionál, a keresett személy könnyű elérhetőségének biztosítására. További előny, hogy az előre megadott adatok alapján a megoldás képes a helyettesítések kezelésére is.
Ez az alkalmazás lehetővé teszi a munkaidőfelhasználás nyilvántartását és áttekintését. Alkalmazottaink okostelefonon vagy asztali számítógépen egy-két gombnyomás segítségével könnyen jegyezhetik fel az egyes tevékenységekre, feladatokra vagy projektekre fordított percre pontos idejüket, amit aztán egy vezetői összefoglaló nézetben tekinthetünk meg. Egy munkavállaló több projektben is aktív lehet, ez egyszerű színkódokkal, transzparensen követhető. Ráadásul nem csak utólag, hanem egy Start-Stop gomb megnyomásával a rendszer valós időben rögzítheti a tényleges feladatvégzésre fordított időt.
A munkavállalói szabadságok nyilvántartása, igénylése és jóváhagyása sokféle módon történhet. A SmartOp Szabadság alkalmazás egy jól átlátható, követhető, pontos alternatívát biztosít a szabadságok kezelésére. A szabadság igénylésekor a rendszer automatikusan jelzi a lehetséges ütközéseket és figyelmeztet arra, ha az adott szabadnapok kiírása veszélyezteti a munkamenet folytonosságát. A tervezett szabadságok jóváhagyását és a folyamatban lévő szabadságok állapotát egy központi felületen menedzselhetik a vezetők.

A munkaszervezés a működés sarkalatos kérdése. A feladatkezelő- és kiosztó alkalmazás egy olyan felületet biztosít, ahol a dolgozói feladatok egyszerűen definiálhatók és áttekinthetők. A feladatokat könnyedén ki lehet osztani, illetve kezelni, így mindenki pontos információt kaphat arról, hogy éppen milyen feladat ellátása szükséges. Az alkalmazással a feladatok kiosztásához nem szükséges személyesen találkozni vagy beszélni a kollegákkal. A SmartOp Feladatban ez megtörténhet függetlenül attól, hogy a feladatkiosztó és a feladatelvégző a telephelyen, irodában, ügyfél telephelyén vagy otthonról dolgozik.

A vendég és az állandó parkolóhelyek kiosztásának és foglalásának kezelése gyakran okoz problémákat. A SmartOp Parkoló legnagyobb előnye, hogy már a parkolóhely foglalás folyamatában egyértelműen láthatjuk a foglalható és szabad helyeket, elkerülve ezzel az ütközéseket. Rövid- és hosszútávú foglalások egyaránt megvalósíthatók. A rendszer használatával a korábban papíron vagy táblázatokban vezetett foglalási naplók végre digitálisan válnak elérhetővé a foglalók és jóváhagyók számára.
Csökkenti a beérkező számlák feldolgozásának adminisztrációs terheit. A manuális, Excel vagy papír alapú feldolgozást felváltja egy könnyen használható, egységes és hatékony eljárást biztosító alkalmazással. Lényegesen megkönnyíti az adminisztráció, a könyvelés és a jóváhagyó vezetők közötti együttműködést. Kezeli a számlaérkeztetést, számlabeolvasást és az ezeket követő feldolgozási folyamatlépéseket, mint amilyen a számlaadatok kinyerése, számlák jóváhagyása, elutasítása, visszaküldése iktatásra, továbbítása , szolgáltatás számlák költséghely bontása, számlák bevét jegyhez rendelése , ÁFA bontás és kódolás, feladás könyvelésre.
PowerA_Szamla
PowerA_Setalo
Az alkalmazás segítségével a szervezet egyszerűbb folyamatait tudjuk digitálisan megtámogatni. Legyen szó akár HR (alkalmazott belépése, kilépése), ügyfélszolgálati, értékesítési vagy egyéb, több szervezetet vagy részterületet érintő folyamatról, ahol részfeladatok, jóváhagyási láncok teljesülését kell felügyelni, alkalmazásunk megkönnyíti a vállalat működését.
A számlakezelés mellett a szerződéskezelés a leggyakoribb és legfontosabb adminisztrációs feladatok közé tartozik. A SmartOp Szerződés egy szerződéskezelő, szerződésnyilvántartó, szerződéstár és kapcsolódó ügykövető alkalmazás. A beérkező szerződések alapján megvalósítható benne az ügytípus felvitele és vállati területhez rendelése, partnerek kezelése: partnertörzs karbantartása, összekapcsolás az ERP rendszerrel, a szolgáltatásteljesítéshez kapcsolódó terméktörzs kezelése, jogosultságkezelés és a kapcsolódó dokumentumok kezelése.
PowerA_Szerzodes
Többé nem tűnnek el az informatikai eszközök, és nem kell aláírandó papírokkal megtölteni a szemetest. Felhasználóinknak lehetősége van megtekinteni az eszközök rendelkezésre állását, és megigényelni amire szükségük van pár egyszerű kattintással, és a kiadott eszközök nyomon követése sem lesz probléma többé.
SmartOp Eszköz

Folyamatosan újabb és újabb alkalmazások fejlesztésén dolgozunk, hogy minél több üzletviteli problémában tudjuk segíteni ügyfeleinket. A következő alkalmazásokat a precízebb testreszabhatóság miatt egyedi módon illesztjük vállalkozása életébe, így ezekről és bevezetésükről érdeklődjön tanácsadóinknál.

SmartOp Gép - Munkagépek kölcsönzésére és karbantartására
SmartOp Szerszám - Elsősorban járműipari szerszámok kölcsönzésére, szervíz események követésére
SmartOp Növényvédelem - Növényvédelmi és egyéb törvényi kötelezettségből adódó feladatok gazdanaptára
SmartOp Turizmus - Turisztikai szolgáltatók közös együttműködésére, turisztikai regisztrációk és utak felügyeletére
SmartOp Hulladék - Veszélyes hulladék szállítási lapok elektronikus kezelésére